Copyrights & Disclaimer


Alle informatie waaronder teksten, foto's, video's, voorbeelden, tekeningen, schetsen die op deze site voorkomen, mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van LTB-Restyling gebruikt worden.

Vragen en opmerkingen aangaande de site kunt u per e-mail stellen.

 De webmaster van LTB-Restyling zet zich maximaal in om deze site permanent beschikbaar te houden en om fouten in de inhoud van de website te vermijden.
LTB- Restyling kan de beschikbaarheid en juistheid van de op deze website voorkomende gegevens niet volledig garanderen.
LTB-Restyling aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan door de afwezigheid of onjuistheid van op deze website weergegeven gegevens.

Ook kan LTB-Restyling niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van andere websites waarnaar een hyperlink wordt gelegd op deze site, noch voor de schade die zou kunnen resulteren uit het raadplegen van deze sites.
De informatie op deze site wordt verondersteld betrouwbaar te zijn, maar kan zonder vooraankondiging en op ieder moment veranderd worden.Copyrights by Loes ter Brugge Restyling 2009 | LSites
hits counter