Verkoopstyling

Optimaal presenteren van uw woning

Bij het verkopen van een huis spelen meerdere, vaak onbewuste factoren mee. Deze zijn van invloed op de verkoopprijs en snelheid waarmee de woning wordt verkocht. Uit ervaring blijkt dat de eerste indruk voor 75% bepaalt of een woning wel of niet wordt aangekocht, potentiŽle kopers willen de ruimte en mogelijkheden van uw woning kunnen zien. Zeker in deze tijd met een stagnerende woningmarkt is het van groot belang uw woning optimaal te presenteren, met als doel een snellere verkoop en een hogere opbrengst. Wij kunnen u hierbij helpen door toepassing van verkoopstyling en professionele fotografie.

KLIK HIER voor fotoalbums van enkele reeds door ons uitgevoerde projecten.

voorstraat pelkwijkstraat leeuwte jaagpad vuileriete verkoopstyling verkoopstyling verkoopstyling verkoopstyling verkoopstyling

Graag bespreken wij samen met u wat er nodig is om uw woning optimaal op de verkoopmarkt te presenteren. Wij kijken objectief en met kopersogen naar uw woning. Tevens beschikken wij over een voorraad stijlvolle meubelen, zodat wij uw leegstaande pand ook tijdelijk kunnen meubileren. Wij zorgen voor de juiste sfeer in uw te verkopen woning.

Verkoopstyling is bereikbaar voor elk budget en op maat af te spreken, variŽrend van een mondeling advies tot volledige uitvoering. Ook komen wij graag langs vlak voor de Open Dag voor de laatste aanpassingen en tips. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij werken zowel met makelaars, particulieren als met projectontwikkelaars. Prijslijst op aanvraag.

Copyrights © by Loes ter Brugge Restyling 2009 | LSites
hits counter